BABEMARTINEZ

Svindlet han oss?

  • 28.01.2017, 22:18


Jeg har tatt mye taxi opp igjennom tidene, men dette var ekstremt rart.

I dag dro jeg, som dere vet, til Tønsberg for å besøke en venninne. Etter å ha ordnet med hestene i flere timer, bestemte vi oss for å besøke en dame som jeg har kjent siden jeg var 9 år. Da vi kom inn døra løp det fire små herlige hunder mot oss. Så dro vi videre til Tønsberg brygge og forsøkte å få plass på Esmeralda men det var stappfullt av folk. Vi gikk videre bortover brygga og fikk plass på en restaurant som het Paparazzi, der vi spiste kjempe god cæsar salat. Da vi var ferdige med å spise, valgte vi å ta Taxi ettersom at bussene ikke gikk før sent. 
Etter mye leting etter Taxi, fant vi endelig en Taxi i en mørk liten gate. Taxi sjåføren satt å så på film i bilen, og skvatt da vi sto utenfor vinduet for å bli kjørt hjem. Da han lukket opp vinduet spurte vi om prisen, og han virket veldig usikker på hvor mye han skulle ta, i og med at han spurte om hvor mye penger vi hadde. Etter en stund sa han at vi kunne få en fast pris på 400kr. Vi syntes dette var veldig dyrt ettersom at det tok maks 5 minutter å kjøre hjem.
I det vi begynte å kjøre, merket vi at han ikke hadde satt på taksameteret, så vi fikk ikke vite hvor mye prisen egentlig lå på. 
Når vi gikk av Taxien ville han at vi skulle vippse han pengene på sitt private nummer. Plutselig så sa han at vi måtte betale 500kr, men vi nektet og ble enig om 430kr, da vi hadde dette i kontanter. Etter vi hadde betalt så vi han la pengene i sin egen lommebok, og la den på innsiden av jakken sin.

Betalte vi for mye? Tror dere han jobbet svart? 
Instagram; Babemartinez

Kontakt; Babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

Hege Kristin

28.01.2017 kl. 22:47
åj, det var utrolig mye! tror ikke noen tar betalt så mye for kun 5 minutter :O

28.01.2017 kl. 23:23
Du ser sinna ut med så lange og bøyde bryn

Dina

28.01.2017 kl. 23:34
For en eller en annen grunn fikk jeg en følelse av at dette var noe du bare fant på ;) ingen hadde betalt så mye for 5 min. Bra klikkbait for attention. Skikkelig babe hund hehe. Hadde lett svindla deg jeg hadde jeg visst du var sååå lettlurt og det var sant.

Laila Marina

29.01.2017 kl. 05:17
Oj, det virket veldig dyrt! Vet ikke hvordan det er i Tønsberg, men i Oslo ligger vel startprisen i helgene på rundt 170,-. Så 430,- for 5 min var veldig mye ja. :S

Sander

29.01.2017 kl. 11:22
Rein svindel det der, normalt så betaler du mellom 20 og 70kr for 5 min så sannsynligvis jobber han svart.

:)

29.01.2017 kl. 16:55
altså, avtaler du pris med en taxisjåfør, så kan han ikke serte på takstameteret. derfor kjørte dere turen svart. setter han på takstameteret og prisen blir høyere enn det dere har avtalt, må dere betale full pris hvis ikke blir det feil hos han. derfor, var han snill nok og avtalte pris med dere, og da tok pengene selv, noe som er veldig forståelig.

siljemariearnesen

01.02.2017 kl. 16:01
oufff, svindel! det er kjipt, fin blogg foresten martine <33

Babemartinez

01.02.2017 kl. 16:05
siljemariearnesen: Tusen takk! :)
Babemartinez

Hei! Jeg er 15 år og kommer fra Oslo. I 2014 ble jeg mobbet, og etter det har livet mitt vært et evig kaos. Jeg har nå sittet hjemme i over 2 år, uten skole, med depresjon, angst, selvskading, spiseforstyrrelser, og jeg mistet lysten på livet. Men nå er det på tide å ta tak i livet mitt, og komme meg ut av dette helvete. Nå skal jeg få det bra igjen! Ingen sa det vil bli lett, men jeg skal klare det! Jeg tar dere med på reisen, så følg gjerne med på veien tilbake til en bedre hverdag!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits