BABEMARTINEZ

LYR DESIGN

  • 29.01.2017, 19:24


Sponset

LYR design tilbyr et stort utvalgt av kvalitetssmykker, til markedets laveste priser. De er spesialisert på sølvsmykker i alle mulig former og varianter, men de har også masse annet å velge mellom. 

Jeg fikk en pakke i posten denne uken fra dem, og jeg er kjempe fornøyd med alt. Kvaliteten er fantastisk, og smykkene er nydelige.Ringene mine finner du her og her.

Du finner diamant øredobbene her og herog perlene her.Jeg har også en rabattkode som dere kan bruke hvis dere ønsker å kjøpe noe fra nettbutikken! Koden er " isabel15 " og den gir deg 15% på hele butikken.

Det kommer også en giveaway på Instagram etter hvert, så følg gjerne med!


Instagram; Babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

Hege Kristin

29.01.2017 kl. 19:28
åh, så fine :D

Babemartinez

29.01.2017 kl. 19:29
Hege Kristin: Ja, de er nydelige! Jeg er kjempe fornøyd :)
Babemartinez

Hei! Jeg er 15 år og kommer fra Oslo. I 2014 ble jeg mobbet, og etter det har livet mitt vært et evig kaos. Jeg har nå sittet hjemme i over 2 år, uten skole, med depresjon, angst, selvskading, spiseforstyrrelser, og jeg mistet lysten på livet. Men nå er det på tide å ta tak i livet mitt, og komme meg ut av dette helvete. Nå skal jeg få det bra igjen! Ingen sa det vil bli lett, men jeg skal klare det! Jeg tar dere med på reisen, så følg gjerne med på veien tilbake til en bedre hverdag!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits