BABEMARTINEZ

Slik blir du stor på Instagram

 • 03.02.2017, 22:24


I fjor på denne tiden hadde jeg 3000 følgere på Instagram. I November bestemte jeg meg for å satse på Instagram, og jeg gikk opp til 11,5 tusen følgere. Jeg har noen tips, som jeg gjerne vil dele med dere som ønsker å satse på Instagram og bli stor der. Jeg garanterer ikke at dette hjelper alle, men kanskje det hjelper akkurat deg. Så let´s go!

//Foto; Michael Markussen

 • Først og fremst er det viktig å publisere innhold som følgerne dine liker. Hvis du ser at du får mer likes på et bilde av deg selv, enn av bilde av en blomst - så vet du at du burde legge ut fler bilder av deg selv.
   
 • Legg ut bilder ofte, men ikke for ofte. For meg passer det å legge ut 1-2 bilder om dagen, gjerne første bilde i 4/5 tiden, og det andre 9/10 tiden. 
   
 • Legg ut forskjellige bilder hver dag.. Altså, ikke legg ut bilder i 3 dager med samme klær i samme sofa - da blir følgerne lei. Ta bilder hver dag med forskjellige klær, og kanskje forskjellig sminke? Dette gjør deg mer spennende!
   
 • Følg andre folk, kommenter og lik bildene deres. Hvis du ikke "bryr" deg om andre sine bilder, så blir det sjeldent at de legger merke til profilen din. Så kommenter og lik andre sine bilder.. Vær oppdatert! 
   
 • Lyse bilder hjelper mye. Har du gule og mørke bilder så ser profilen din fort "møkkete" ut. Så sett på filter som gjør bildene dine mer hvite, det vil hjelpe mye og tiltrekke mer oppmerksomhet.​Dette er noen tips jeg hadde, som dere gjerne kan teste ut hvis dere vil satse litt på Instagram! Det er klart at folk må syntes du er spennende for å gidde å følge med på det du legger ut osv, men du skal kunne klare det uansett. Husk at ting tar tid, og ingenting kommer av seg selv som oftest!♥ Bare å spørre hvis dere lurer på noe, så kan jeg svare så godt jeg kan! 


Instagram; Babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

Malin Marie

03.02.2017 kl. 22:51
Takk for tips ❤

Hege Kristin

03.02.2017 kl. 22:58
fine tips! :)

Meh

03.02.2017 kl. 23:30
Hvilkrn app bruker du til å redigere bildene så lyse?

Victoria Larsen

04.02.2017 kl. 09:16
Veldig gode tips! :)

04.02.2017 kl. 10:20
Kan du si hvilke apper du bruker til å redigere bildene dine?

ok

04.02.2017 kl. 12:41
hva tjener du på ad innlegg???
Babemartinez

Hei! Jeg er 15 år og kommer fra Oslo. I 2014 ble jeg mobbet, og etter det har livet mitt vært et evig kaos. Jeg har nå sittet hjemme i over 2 år, uten skole, med depresjon, angst, selvskading, spiseforstyrrelser, og jeg mistet lysten på livet. Men nå er det på tide å ta tak i livet mitt, og komme meg ut av dette helvete. Nå skal jeg få det bra igjen! Ingen sa det vil bli lett, men jeg skal klare det! Jeg tar dere med på reisen, så følg gjerne med på veien tilbake til en bedre hverdag!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits