BABEMARTINEZ

Nytt klessalg?

  • 19.02.2017, 13:42


Hei fininger!

Jeg har vurdert å ha et nytt klessalg ettersom at det gikk så utrolig bra sist! Det er veldig mye jobb å ha det, ettersom at alle klærne må bli merket med pris og lagt frem, og det samme med sminken, sko osv.. Derfor lurer jeg veldig på om det er noen av dere som er interesserte?

Jeg har vurdert å ha det på Fredag, hos meg i Oslo. Jeg gir ikke ut adressen, med mindre noen sender meg melding på Instagram og skal komme.

Si gjerne ifra om dere er interesserte, så kanskje jeg holder åpent om flere vil! Dere kan sende meg melding på Instagram @babemartinez

Jeg selger alt av klær, sko, vesker, sminke osv. Prisen ligger for det meste på mellom 30-80kr.  Størrelsene er alt fra xxs - M. Dere har også muligheten til å prøve klærne hos meg. Jeg tar både vipps og kontanter.

Håper du vil komme, husk å send meg melding på Instagram!


Instagram; Babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

Victoria Larsen

19.02.2017 kl. 14:03
Så moro! Jeg håper du får en fin søndag :-)

Hege Kristin

19.02.2017 kl. 14:45
kult! bor desverre litt for langt unna oslo :p

19.02.2017 kl. 19:26
Kan du prøve å lage en lookbook med den lilla jakka du kjøpte på hm?:)

MAKEUP VIX

09.03.2017 kl. 20:29
Hei! Vi ble helt forelsket i bloggen din og du ser ut som å vare utrolig flink! Vi lurer på om du har lyst til å bli medlem hos Makeup Vix. Det er helt gratis og koster ingenting. Vi har nettopp startet og letter etter medlemmer. For mer info. Les bloggen. Hilsen Makeup Vix
Babemartinez

Hei! Jeg er 15 år og kommer fra Oslo. I 2014 ble jeg mobbet, og etter det har livet mitt vært et evig kaos. Jeg har nå sittet hjemme i over 2 år, uten skole, med depresjon, angst, selvskading, spiseforstyrrelser, og jeg mistet lysten på livet. Men nå er det på tide å ta tak i livet mitt, og komme meg ut av dette helvete. Nå skal jeg få det bra igjen! Ingen sa det vil bli lett, men jeg skal klare det! Jeg tar dere med på reisen, så følg gjerne med på veien tilbake til en bedre hverdag!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits