BABEMARTINEZ

Jeg vil flytte

  • 31.01.2017, 18:28


Nå som jeg er i Oslo igjen, må jeg ærlig innrømme at det var deilig å være borte fra Oslo i et par dager. Jeg elsker Oslo, men jeg føler fort at det blir litt kjedelig å være her ettersom at det går i det samme hver eneste dag. Når jeg var i Tønsberg fikk jeg gjort noe helt annet, og vært et sted der jeg ikke kjenner noen andre enn venninna mi. Plutselig følte jeg at jeg ikke hadde noe press på meg, og jeg kunne være meg selv uten å tenke på hva alle andre tenker om meg, for de skal jeg uansett ikke se igjen. 

Men nå er jeg hjemme igjen, og det er vell helt greit det også. Her har jeg tingene mine, vennene mine og familien min. Hadde det vært opp til meg så hadde jeg flyttet bort fra Oslo en periode for å komme meg litt bort fra alt.


Genser fra Bershka - Tights fra Bik Bok
 

Nå har jeg forresten blogget i akkurat én uke, og jeg føler selv at det har gått kjempe bra! Jeg har oppdatert bra føler jeg selv, men jeg skal prøve å komme med enda fler bra innlegg, og kanskje litt mer variert innhold. Håper dere er fornøyd så langt, og fortell meg gjerne hvis dere har noen ønsker!♥


Instagram; Babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

Sminkevideo

  • 30.01.2017, 17:03


Nå har jeg endelig satt meg ned å laget en sminkevideo til dere, ettersom at dere har spurt om det flere ganger. Jeg filmet med iMacen så kvaliteten er ikke den beste, men dere ser i det minste hva jeg gjør! Jeg hadde også litt problemer med å klippe og lime ut de stedene jeg ikke gjorde noe spesielt eller så ut som en idiot, så det kommer litt rare deler haha, men det får gå!
Produktene jeg bruker står under videoen i dette innlegget.
Håper dere liker videoen!♥ Trykk på bilde for å se den.
 

Primer fra Bronx, du finner den her.

Foundation fra Fit me, du finner den her.

Darkening drops fra The body shop, du finner den her.

Concealer fra Mac og Kiko (lyseste fargen), du finner Mac sin her og Kiko sin her.

Øyenskygge fra Makeup revolution og Technic Get gorgeous.

Pudder fra Smashbox, og fra Makeup revolution.

Lipliner her, og leppestift her.


Instagram; Babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

LYR DESIGN

  • 29.01.2017, 19:24


Sponset

LYR design tilbyr et stort utvalgt av kvalitetssmykker, til markedets laveste priser. De er spesialisert på sølvsmykker i alle mulig former og varianter, men de har også masse annet å velge mellom. 

Jeg fikk en pakke i posten denne uken fra dem, og jeg er kjempe fornøyd med alt. Kvaliteten er fantastisk, og smykkene er nydelige.Ringene mine finner du her og her.

Du finner diamant øredobbene her og herog perlene her.Jeg har også en rabattkode som dere kan bruke hvis dere ønsker å kjøpe noe fra nettbutikken! Koden er " isabel15 " og den gir deg 15% på hele butikken.

Det kommer også en giveaway på Instagram etter hvert, så følg gjerne med!


Instagram; Babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

Svindlet han oss?

  • 28.01.2017, 22:18


Jeg har tatt mye taxi opp igjennom tidene, men dette var ekstremt rart.

I dag dro jeg, som dere vet, til Tønsberg for å besøke en venninne. Etter å ha ordnet med hestene i flere timer, bestemte vi oss for å besøke en dame som jeg har kjent siden jeg var 9 år. Da vi kom inn døra løp det fire små herlige hunder mot oss. Så dro vi videre til Tønsberg brygge og forsøkte å få plass på Esmeralda men det var stappfullt av folk. Vi gikk videre bortover brygga og fikk plass på en restaurant som het Paparazzi, der vi spiste kjempe god cæsar salat. Da vi var ferdige med å spise, valgte vi å ta Taxi ettersom at bussene ikke gikk før sent. 
Etter mye leting etter Taxi, fant vi endelig en Taxi i en mørk liten gate. Taxi sjåføren satt å så på film i bilen, og skvatt da vi sto utenfor vinduet for å bli kjørt hjem. Da han lukket opp vinduet spurte vi om prisen, og han virket veldig usikker på hvor mye han skulle ta, i og med at han spurte om hvor mye penger vi hadde. Etter en stund sa han at vi kunne få en fast pris på 400kr. Vi syntes dette var veldig dyrt ettersom at det tok maks 5 minutter å kjøre hjem.
I det vi begynte å kjøre, merket vi at han ikke hadde satt på taksameteret, så vi fikk ikke vite hvor mye prisen egentlig lå på. 
Når vi gikk av Taxien ville han at vi skulle vippse han pengene på sitt private nummer. Plutselig så sa han at vi måtte betale 500kr, men vi nektet og ble enig om 430kr, da vi hadde dette i kontanter. Etter vi hadde betalt så vi han la pengene i sin egen lommebok, og la den på innsiden av jakken sin.

Betalte vi for mye? Tror dere han jobbet svart? 
Instagram; Babemartinez

Kontakt; Babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

Next stop..

  • 28.01.2017, 12:10


Hei!

Akkurat nå er jeg på toget på vei til Tønsberg. Jeg skal besøke en god venninne, så det blir kjempe koselig!
I går var jeg hos Oslo Beauty House så og si hele dagen, og seinere på på kvelden dro jeg på kino med en venninne og så på The girl on the train. Den var helt grei syntes jeg, kanskje ikke så skummel som jeg kunne ønske.

Hos Oslo Beauty House ordner jeg øyenbrynene mine, vippe extensions, tannbleking og sminke. Veldig deilig å få stelt meg, for i dag føler jeg meg fin. Også slipper jeg å sminke øynene mine, og det er noe jeg setter pris på.
Instagram; Babemartinez

Kontakt; Babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

Droppet ut av skolen i 8 klasse

  • 26.01.2017, 18:00


Hei!

Jeg har fått veldig mange spørsmål om hvordan jeg fikk lov til å slutte på skolen i 8 klasse. Jeg forstår at dere lurer på det, for det er jo ikke lov og det er ikke normalt. Jeg skal prøve å forklare dere så godt som mulig, så dere slipper å lure, og sånn at jeg slipper å få spørsmålet flere ganger.

Som dere vet, ble jeg mobbet i starten av 8 klasse, og byttet skole etter noen måneder. Da jeg byttet skole viste det seg at jeg hadde blitt veldig psykisk syk av mobbingen, og hode mitt fungerte ikke "normalt" lenger. Jeg så på alle mennesker som mine fiender, og skolen var som helvete. Jeg begynte blant annet å selvskade meg når jeg begynte på den nye skolen. 

Jeg fikk "pause" fra den nye skolen i rundt 5 måneder, og de 5 månedene klarte jeg å styrke meg nok til at jeg sluttet med selvskadingen og jeg begynte å spise igjen. Da de 5 månedene hadde gått begynte jeg på skolen igjen, men ble raskt syk igjen. Jeg holdt på frem og tilbake fra skolen, med både foreldre, bup, psykologer og andre personer i nesten 2 år. Jeg prøvde så hardt jeg kunne, og det samme gjorde alle som jobbet rundt meg. Tilslutt forsto psykologene at skole ikke var løsningen i min situasjon, ettersom at det kun dro meg lenger ned. Derfor fikk jeg et fritak fra ungdomsskolen, og det er noe som har hjulpet meg!

Foto; Lars Askheim

Jeg vil ikke, som jeg sa i det første innlegget mitt, snakke så mye om det som har skjedd på denne bloggen, for jeg vil se fremover og på det positivet. Men dette går helt fint for meg å dele med dere, og jeg forstår godt at dere lurer! Det samme hadde jeg gjort hvis det var en av dere.

Men ja, kort oppsummert så gjorde skolen meg bare mer syk, og det var ingen løsning for meg. Så jeg fikk et fritak fra opplæringsloven, og det er jeg evig takknemlig for!

Kommenter gjerne hvis dere vil ha et innlegg der jeg forteller om mine fremtidsplaner!♥


Instagram; Babemartinez

Kontakt; Babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

Hestehale med extensions

  • 25.01.2017, 19:00


Hei!

Både på Mandag og i går var jeg hos frisøren, som er min kusine. Vi tok avfarging på håret mitt, og bleket det i går. Jeg ønsker å få håret helt hvitt, men det tar jo litt tid å få bleket håret helt. Så nå går jeg med sånn gult/oransje hår, noe som ikke er så veldig fint syntes jeg. 
Derfor passer det veldig bra med hestehale med extensions, så håret mitt blir litt dekket.
Så jeg tenkte å vise dere hvordan jeg gjør det, for dere som lurer! 


- For å lage hestehalen med extensions trenger du extensions, gjerne 3 remser med 3-4 clips pr.
Du trenger hårbørste, hårspray, bobbypins, og en strikk.- Det første du gjør er å børste håret ditt, så det ikke er noen floker. Så setter du håret i hestehale, gjerne så stram du klarer.
- Så begynner du å feste extensionsremsene. Jeg begynner alltid med å feste den første clipsen øverst, også videre nedover mens jeg strammer litt hver gang.- Etter jeg har festet alle clipsene på alle tre remsene, tar jeg en liten del av håret mitt og surrer rundt der jeg festet extensionsene. Håret fester jeg med Bobbypins.- Så sprayer jeg håret med hårspray og drar hånda over for at alle babyhårene skal ligge flatt.


- Så er håret ferdig!Håper du likte innlegget! Kommenter gjerne hva du syntes!♥


Instagram; Babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

Mitt hovedfokus

  • 24.01.2017, 17:00


Hei!

Jeg har forstått at for å få en så bra hverdag som mulig må jeg lage meg noen mål som jeg skal følge så godt det lar seg gjøre. Jeg vet at det er viktig med en rutine for dagen, for å ikke skli helt ut. Jeg går jo ikke på skole, så det er veldig lett for meg å sove hele dagen for så å legge meg alt for sent, og det er jo heller ikke sunt.


 

Så jeg har satt meg tre mål, som skal være mitt hovedfokus de neste ukene. Så får jeg se hvordan det går etterhvert, og om det faktisk hjelper.

- Aktivitet. Jeg har medlemskap på Sats, og jeg ønsker å starte og trene igjen. Jeg håper på å trene 3 ganger i uka.. Da får jeg brukt kroppen, og det er jo noe vi alle har godt av!

- Mat. Jeg skal begynne å spise sunt, og ofte. Dette er for å holde blodsukkeret stabilt, så jeg slipper å få så mye humørsvingninger.

- Søvn. Jeg har som mål å sove ca 9 timer hver natt, og prøve å legge meg før 01.00. Da får jeg mer ut av dagen!

Dette er jo ganske "enkle" mål tenker sikkert noen av dere, men for meg, som har vært hjemme i 2 år uten noen rutiner - er dette ganske vanskelig! Men jeg skal prøve så godt jeg kan, så får vi se om jeg klarer det og om det hjelper!

Kom gjerne med noen tips hvis du vet om noe som kan hjelpe meg med å få en bedre hverdag! 


Instagram; Babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

Hei bloggen

  • 23.01.2017, 20:33


Hei! Mitt navn er Isabel Martinez. Jeg er født i 2001 og bor i Oslo sammen med familien min.

For to år siden, i 2014, ble jeg mobbet. Jeg ble mobbet i starten av 8. klasse, på ungdomsskolen jeg nettopp hadde startet på. Jeg holdt ut i 6 måneder før jeg sluttet og byttet til en annen skole. Da jeg begynte på den nye skolen viste det seg at mobbingen hadde gjort meg psykisk syk og jeg har derfor ikke vært på skolen siden vinteren 2014. Jeg har hatt spiseforstyrrelser, depresjoner og angst, jeg har selvskadet meg i 2 år, og jeg har mistet lysten på livet.

Men nå er det på tide å ta tak i livet mitt, og komme meg ut av dette helvete. Nå skal jeg få det bra igjen! Ingen sa det vil bli lett, men jeg skal klare det! Jeg tar dere med på reisen, så følg gjerne med på veien tilbake til en bedre hverdag!

Jeg hadde en blogg som jeg skrev på gjennom hele mobbingen påstod og tiden etter, den heter www.isabelmartinez.blogg.no og er fortsatt åpen. Jeg er veldig opptatt av at dette skal bli en positiv blogg, så jeg vil helst ikke skrive så mye om det som har skjedd her. Nå skal jeg bare se fremover.

Håper dere liker bloggen min!♥ 

Foto; Michael Markussen


Instagram; Babemartinez

Kontakt; Babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

Babemartinez

Hei! Jeg er 15 år og kommer fra Oslo. I 2014 ble jeg mobbet, og etter det har livet mitt vært et evig kaos. Jeg har nå sittet hjemme i over 2 år, uten skole, med depresjon, angst, selvskading, spiseforstyrrelser, og jeg mistet lysten på livet. Men nå er det på tide å ta tak i livet mitt, og komme meg ut av dette helvete. Nå skal jeg få det bra igjen! Ingen sa det vil bli lett, men jeg skal klare det! Jeg tar dere med på reisen, så følg gjerne med på veien tilbake til en bedre hverdag!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits