BABEMARTINEZ

Nytt klessalg?

 • 19.02.2017, 13:42


Hei fininger!

Jeg har vurdert å ha et nytt klessalg ettersom at det gikk så utrolig bra sist! Det er veldig mye jobb å ha det, ettersom at alle klærne må bli merket med pris og lagt frem, og det samme med sminken, sko osv.. Derfor lurer jeg veldig på om det er noen av dere som er interesserte?

Jeg har vurdert å ha det på Fredag, hos meg i Oslo. Jeg gir ikke ut adressen, med mindre noen sender meg melding på Instagram og skal komme.

Si gjerne ifra om dere er interesserte, så kanskje jeg holder åpent om flere vil! Dere kan sende meg melding på Instagram @babemartinez

Jeg selger alt av klær, sko, vesker, sminke osv. Prisen ligger for det meste på mellom 30-80kr.  Størrelsene er alt fra xxs - M. Dere har også muligheten til å prøve klærne hos meg. Jeg tar både vipps og kontanter.

Håper du vil komme, husk å send meg melding på Instagram!


Instagram; Babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

Nytt innkjøp

 • 10.02.2017, 20:49


Hei!

I går var jeg på Strømmen Storsenter en tur og handlet inn litt nytt! Jeg hadde ingen spesielle "mål" for shoppingen, men jeg er veldig fornøyd med alt jeg kjøpte så + i boka for det! Her ser dere også at jeg overhode ikke bare handler dyre klær og bruker masse penger. Jeg elsker salg og billige ting, bare så dere vet det!

Let´s go!

Jeg kjøpte en blå/grå bomberjacket fra HM. Den kostet 349kr, og min er i Strl 32.

På Bikbok kjøpte jeg tre gensere. To av de er helt like, bare en svart og en hvit. Også en rosa/fersken fargen body. Alt er i XS, og de var på salg så de kostet 49kr pr! 

Jeg kjøpte også en fixing spray fra Jan Thomas studio cosmetics, og et halskjede fra HM.


Instagram; Babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

5 Beauty hacks

 • 06.02.2017, 18:30


- Unngå knust sminke
Legg bomull eller pads i pudderet/bronseren din, så slipper du at den knuses om du mister den.

- Matte lepper
Etter du har tatt på leppestift legger du et tynt lag med pudder over. Dette vil gjøre at leppestiften holder lenger. Du kan også ta pudder over glossy leppe produkter, det gjør den matt.

- Trette øyne?

For å unngå trette øyne kan du ta en hvit eyeliner i våtlinjen , dette vil gjøre en stor forskjell og få deg til å se mer våken ut.

- For trøtt til å fjerne sminken?

Vi jenter som bruker mye sminke kan vell alle kjenne oss igjen i at vi ikke orker å ta av sminken når vi ligger i senga og er kjempe trøtte. Derfor er det kjempe smart å ha sminkeservietter liggende ved siden av sengen.

- Sterkere farge

Legg en hvit øyenskygge på øyelokket ditt før du setter på annen øyenskygge. Dette vil gjøre at fargen på øyenskyggene blir mer pigmenterte.


Instagram; Babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

Slik blir du stor på Instagram

 • 03.02.2017, 22:24


I fjor på denne tiden hadde jeg 3000 følgere på Instagram. I November bestemte jeg meg for å satse på Instagram, og jeg gikk opp til 11,5 tusen følgere. Jeg har noen tips, som jeg gjerne vil dele med dere som ønsker å satse på Instagram og bli stor der. Jeg garanterer ikke at dette hjelper alle, men kanskje det hjelper akkurat deg. Så let´s go!

//Foto; Michael Markussen

 • Først og fremst er det viktig å publisere innhold som følgerne dine liker. Hvis du ser at du får mer likes på et bilde av deg selv, enn av bilde av en blomst - så vet du at du burde legge ut fler bilder av deg selv.
   
 • Legg ut bilder ofte, men ikke for ofte. For meg passer det å legge ut 1-2 bilder om dagen, gjerne første bilde i 4/5 tiden, og det andre 9/10 tiden. 
   
 • Legg ut forskjellige bilder hver dag.. Altså, ikke legg ut bilder i 3 dager med samme klær i samme sofa - da blir følgerne lei. Ta bilder hver dag med forskjellige klær, og kanskje forskjellig sminke? Dette gjør deg mer spennende!
   
 • Følg andre folk, kommenter og lik bildene deres. Hvis du ikke "bryr" deg om andre sine bilder, så blir det sjeldent at de legger merke til profilen din. Så kommenter og lik andre sine bilder.. Vær oppdatert! 
   
 • Lyse bilder hjelper mye. Har du gule og mørke bilder så ser profilen din fort "møkkete" ut. Så sett på filter som gjør bildene dine mer hvite, det vil hjelpe mye og tiltrekke mer oppmerksomhet.​Dette er noen tips jeg hadde, som dere gjerne kan teste ut hvis dere vil satse litt på Instagram! Det er klart at folk må syntes du er spennende for å gidde å følge med på det du legger ut osv, men du skal kunne klare det uansett. Husk at ting tar tid, og ingenting kommer av seg selv som oftest!♥ Bare å spørre hvis dere lurer på noe, så kan jeg svare så godt jeg kan! 


Instagram; Babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

Wishes from Na-kd

 • 03.02.2017, 19:18


//inneholder annonselinker

Hei babes!

Jeg har sett litt på klær i det siste, og tenkte å anbefale dere en nettside som heter www.na-kd.com . Dere har kanskje hørt om den før, men om dere ikke har det så kanskje dere vil ta en titt på nettbutikken!

Jeg er veldig glad i å ha litt andre klær enn alle andre, og det finner jeg i denne nettbutikken. Så om du også liker det, så er dette garantert noe for deg!

Dette er mine favoritter♥Kjole - Jumpsuite - KjoleSko - Sko - SkoGenser - Topp - GenserTopp - Genser - Genser


Instagram; Babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

Du klarer å si velkommen

 • 01.02.2017, 16:58


//Bilder hentet fra google

Hele natten satt jeg våken og så på flukt, et program om flyktninger som går på Nrk. Det fikk meg til å tenke på hvor egoistisk jeg egentlig er, og hvor dritt den verden vi lever i er.

Jeg hadde som dere kanskje vet, klessalg hos meg for noen uker tilbake. Jeg solgte klær jeg hadde glemt at jeg hadde, og ikke engang hadde brukt. Jeg tjente ca 15.000kr. Jeg valgte å kjøpe meg en ny Mac, men denne gangen gikk jeg for en stor, og nye møbler som den kunne stå på og også et nytt sminkebord. Jeg var kjempe fornøyd med det jeg kjøpte, og angret ikke et eneste sekund selv om spesielt iMacen var ganske dyr.

Men så satt jeg å så på programmet flukt i hele natt, og jeg har så dårlig samvittighet at jeg ikke har lyst på tingene lenger. Hvorfor brukte jeg 15.000kr på ting til meg selv? Jeg hadde jo allerede møbler, og jeg hadde allerede en Mac? Hvorfor skulle jeg brukte de pengene på meg selv, når jeg har alt jeg trenger og mer enn det fra før av? 
Jeg er den største egoisten jeg vet om.
Jeg er 100% klar over at 15.000kr ikke hadde hjulpet alle som lever i krig, som er på flukt, og som lever i fattigdom, men det hadde hjulpet mer om jeg ga det til dem, enn om jeg behold de selv. Det hadde kanskje også hjulpet meg, for jeg hadde følt at jeg gjorde noe godt for noen andre.

Jeg er så egoistisk at det er helt sykt. Neste gang jeg har salg, så vet jeg hva pengene skal gå til - og det er IKKE til meg.

I dag er det over 65 millioner mennesker på flukt, for å prøve å få et bedre liv. De prøver å oppfylle drømmene sine om en bedre hverdag for både seg selv og familien sin, og de setter livet sitt på spill for å kanskje oppnå nettopp dette. Barn er halvparten av de som er på flukt.

Om du er imot flyktninger eller ikke, det er helt opp til deg, men jeg syntes vi alle burde prøve å se på oss selv i den situasjonen. Tenk frykten vi hadde følt, og hvor vanskelig det hadde vært. 

Norge har ikke sluppet inn så få flyktninger som de gjør nå, på hele 20 år. De som blir sluppet inn i Norge kan ikke språket, kjenner ingen som bor her, og flytter inn i en helt annet kultur enn det de er vant til. 

Så, som Leo sier i programmet;

Du klarer ikke å skape fred i verden, du klarer ikke å avskaffe fattigdom - men du klarer å si velkommen.
 

Bilder hentet fra google


Instagram; Babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

Babemartinez

Hei! Jeg er 15 år og kommer fra Oslo. I 2014 ble jeg mobbet, og etter det har livet mitt vært et evig kaos. Jeg har nå sittet hjemme i over 2 år, uten skole, med depresjon, angst, selvskading, spiseforstyrrelser, og jeg mistet lysten på livet. Men nå er det på tide å ta tak i livet mitt, og komme meg ut av dette helvete. Nå skal jeg få det bra igjen! Ingen sa det vil bli lett, men jeg skal klare det! Jeg tar dere med på reisen, så følg gjerne med på veien tilbake til en bedre hverdag!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits