BABEMARTINEZ

Beklager

  • 01.04.2017, 16:16


Hei alle kjære lesere. 

Jeg må først og fremst beklage så utrolig mye for mitt lange fravær til bloggen. Den siste tiden har jeg rett og slett ikke hatt det noe bra, og jeg vil ikke at denne bloggen skal bestå av masse negativitet, så jeg valgte å heller la vær å blogge til jeg kom meg litt opp på beina igjen. 

Det har ikke skjedd noe veldig stort som har gjort at det ikke har vært så greit for meg, men jeg har kjedet meg veldig mye hjemme og det går meg veldig på nervene nå som jeg har gått hjemme i 2 år uten noe å gjøre.

Jeg håper dere forstår, og at dere er litt tålmodige. 

Når det er sagt så døde den ene hunden min for snart en uke siden, og det har vært veldig vanskelig for meg. Jeg er utrolig glad i dyr, og spesielt hunder. Jeg lager et innlegg om det seinere, så dere forstår mer.

Dette er ikke aprilsnarr for dere som tror det. Forsto nå at dette innlegget var litt dumt å legge ut akkurat i dag, men fikk et lite bloggkikk så da er det bare å kjøre på nå som jeg har energi og vil!


Instagram; Babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Babemartinez

Babemartinez

Hei! Jeg er 15 år og kommer fra Oslo. I 2014 ble jeg mobbet, og etter det har livet mitt vært et evig kaos. Jeg har nå sittet hjemme i over 2 år, uten skole, med depresjon, angst, selvskading, spiseforstyrrelser, og jeg mistet lysten på livet. Men nå er det på tide å ta tak i livet mitt, og komme meg ut av dette helvete. Nå skal jeg få det bra igjen! Ingen sa det vil bli lett, men jeg skal klare det! Jeg tar dere med på reisen, så følg gjerne med på veien tilbake til en bedre hverdag!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits